Parsakaali eri paloina
Parsakaali (Aspargus officinalis L.) on kestävä, monivuotinen viljelykasvi, jonka valkoisia tai vihreitä versoja (varsia) käytetään vihanneksina.
Tarjoamme seuraavan valikoiman:
valkoinen/vihreä
erilaisia pituuksia ja halkaisijoita
Varsia
Paloja ilman kärkiä (keskipalat)
Paloja kärjillä (kärjet & palat)
Kärjet
Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla.
Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
IQF (Yksittäin Nopeasti Pakastettu) on pakastusmenetelmä, joka mahdollistaa elintarvikkeiden pakastamisen yksittäin, varmistaen, että ne säilyttävät laatunsa ja tuoreutensa. Tätä tekniikkaa käytetään yleisesti hedelmien, vihannesten ja merenelävien kohdalla, tarjoten mukavuutta ja pidennettyä säilyvyyttä.